Jeugdverpleegkundige groep 8

Jeugdverpleegkundige groep 8

Deel nieuws

Assalamoe alaikom,

Beste ouders van groep 8,

Namens de jeugdverpleegkundige doe ik u onderstaand bericht toekomen.

Beste ouders van de kinderen van groep 8,

Al weer een jaar geleden heb de ik meeste van jullie telefonisch gesproken in het kader van het periodieke gezondheidsonderzoek van uw kind (toen in groep 7). Op een ander moment zou ik naar school komen om uw kind (als u mij daarvoor toestemming had gegeven) te wegen en meten. Door Corona kon ik afgelopen schooljaar helaas niet op de Al Iman komen en is het dus ook niet gelukt om de kinderen te wegen en meten. Gelukkig zijn alle maatregelen versoepelt en daarom zal ik op 6 en 7 april op school komen om de kinderen (als u daar toestemming voor heeft gegeven) te wegen en te meten. Uw kind krijgt een formuliertje mee naar huis met de gegevens. Zijn er bijzonderheden dan zal ik u daarover bellen.

Kinderen waarvan ik geen toestemming heb zullen door mij niet worden gewogen en gemeten. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,

Inge Nanninga,

Jeugdverpleegkundige JGZ Almere.

Meer om te lezen

Wenskaart voorjaarsvakantie

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Als bijlage doe ik u de wenskaart voor de voorjaarsvakantie toekomen.Ter herinnering stuur ik u ook het overzicht met de vakantie- en studiedagen. Tot dinsdag 27 februari

Lees meer

Poëzie op posters

Beste ouders, Collage Almere bestaat 10 jaar, zij verzorgen lessen over kunst en cultuur op de scholen in Almere. Om het 10 jarig bestaan te vieren, deden 1.000 leerlingen, uit

Lees meer

Dag van de Directeur

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Vandaag is het de ‘Dag van de directeur’. Wij hebben onze zeer gewaardeerde directeur in het zonnetje gezet. Moge Allah zijn inzet voor de leerlingen en de

Lees meer