Jeugdverpleegkundige groep 8

Jeugdverpleegkundige groep 8

Deel nieuws

Assalamoe alaikom,

Beste ouders van groep 8,

Namens de jeugdverpleegkundige doe ik u onderstaand bericht toekomen.

Beste ouders van de kinderen van groep 8,

Al weer een jaar geleden heb de ik meeste van jullie telefonisch gesproken in het kader van het periodieke gezondheidsonderzoek van uw kind (toen in groep 7). Op een ander moment zou ik naar school komen om uw kind (als u mij daarvoor toestemming had gegeven) te wegen en meten. Door Corona kon ik afgelopen schooljaar helaas niet op de Al Iman komen en is het dus ook niet gelukt om de kinderen te wegen en meten. Gelukkig zijn alle maatregelen versoepelt en daarom zal ik op 6 en 7 april op school komen om de kinderen (als u daar toestemming voor heeft gegeven) te wegen en te meten. Uw kind krijgt een formuliertje mee naar huis met de gegevens. Zijn er bijzonderheden dan zal ik u daarover bellen.

Kinderen waarvan ik geen toestemming heb zullen door mij niet worden gewogen en gemeten. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,

Inge Nanninga,

Jeugdverpleegkundige JGZ Almere.

Meer om te lezen

Parkeren in de Muziekwijk

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Hierbij een herhaalde oproep om ons met z’n allen in te zetten voor de veiligheid en een prettige sfeer rondom het schoolgebouw. Parkeert u a.u.b. op

Lees meer

Leerlingenraad Al Iman

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen en deze week hebben de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 gestemd. De huidige leerlingenraad heeft ervoor gezorgd dat de stemprocedure eerlijk en correct

Lees meer

Schoolmelk

Sallamou alaikom, Beste ouders, verzorgers, Ook dit jaar zal onze school wekelijks schoolmelk krijgen. Dit zal gedurende 20 weken dit schooljaar plaatsvinden. Dit is volledig gesubsidieerd. De leerlingen ontvangen halfvolle

Lees meer