Jeugdverpleegkundige groep 8

Jeugdverpleegkundige groep 8

Deel nieuws

Assalamoe alaikom,

Beste ouders van groep 8,

Namens de jeugdverpleegkundige doe ik u onderstaand bericht toekomen.

Beste ouders van de kinderen van groep 8,

Al weer een jaar geleden heb de ik meeste van jullie telefonisch gesproken in het kader van het periodieke gezondheidsonderzoek van uw kind (toen in groep 7). Op een ander moment zou ik naar school komen om uw kind (als u mij daarvoor toestemming had gegeven) te wegen en meten. Door Corona kon ik afgelopen schooljaar helaas niet op de Al Iman komen en is het dus ook niet gelukt om de kinderen te wegen en meten. Gelukkig zijn alle maatregelen versoepelt en daarom zal ik op 6 en 7 april op school komen om de kinderen (als u daar toestemming voor heeft gegeven) te wegen en te meten. Uw kind krijgt een formuliertje mee naar huis met de gegevens. Zijn er bijzonderheden dan zal ik u daarover bellen.

Kinderen waarvan ik geen toestemming heb zullen door mij niet worden gewogen en gemeten. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,

Inge Nanninga,

Jeugdverpleegkundige JGZ Almere.

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer