Jeugdverpleegkundige groep 7

Jeugdverpleegkundige groep 7

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem,

Beste ouders van groep 7,

Namens de jeugdverpleegkundige doe ik u onderstaand bericht toekomen.

Beste ouders van de kinderen van groep 7 van de Al Iman,

Elk jaar krijgen de kinderen (en hun ouders) van groep 7 een afspraak bij mij voor een periodiek gezondheidsonderzoek. (Het vervolg van het consultatiebureau). Dit schooljaar gaat dat (onder andere vanwege Corona) op een andere manier.

Afgelopen januari heeft u via de post de vraag gekregen om een digitale vragenlijst in te vullen over hoe het met uw kind gaat en u heeft tegelijkertijd ook een formulier gekregen waarin u toestemming kunt geven dat ik uw kind mag wegen en meten op school.

Niet elke ouder heeft dat formulier naar ons teruggestuurd. Woensdag 6 en donderdag 7 april kom ik op school om de kinderen (van wie ik toestemming heb van de ouders) te gaan wegen en meten. De juf zal aan de kinderen van wie ik nog niet de toestemmingsverklaring voor het wegen en meten heb gekregen dit formulier alsnog meegeven naar huis. Als u het goed vindt dat ik ook uw kind kan gaan wegen en meten dan kunt u hem/haar het ingevulde formulier uiterlijk woensdagochtend 6 april weer meegeven.

U krijgt altijd een terugkoppeling van mij over de groei van uw zoon/dochter. Als mij niets bijzonders opvalt doe ik dat via een formulier dat uw kind weer meekrijgt. Valt mij wel iets op in het groeien dan zal ik u daarover bellen om dat toe te lichten.

Met vriendelijke groeten,

Inge Nanninga,

Jeugdverpleegkundige.

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer