NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Namens Naz Taha van het NOS Jeugdjournaal doe ik u onderstaand bericht toekomen.

Voor het NOS Jeugdjournaal ben ik op zoek naar iemand uit groep 8 die dit jaar gaat vasten en die op de eerste dag van de ramadan met een grote groep het vasten gaat breken. Dat wil zeggen: veel familie of vrienden die samenkomen. Dan maken wij overdag een reportage van de voorbereidingen. Bijvoorbeeld een groep achter die dan met moeder of vader en wat familie alvast de hapjes maakt en kan vertellen wat de ramadan voor hem of haar betekent.

Eerdere repo’s zagen er zo uit. Dit jaar zijn we echt op zoek naar kinderen die het met een grote groep gaan breken omdat het eindelijk weer kan, nu corona niet meer zo’n probleem is.

Lijkt het je leuk om mee te doen en ga je zaterdag (als dat de eerste dag wordt)met veel familie zijn, bel of app mij dan. Dan komen we misschien langs. Doe dat snel, zodat ik je kan bellen en we afspraken kunnen maken.

Groetjes,

Naz Taha

NOS Jeugdjournaal

0614901471

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer