Uitnodiging VVE-Thuis

Uitnodiging VVE-Thuis

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Donderdag a.s. vindt de eerste bijeenkomst van VVE-Thuis plaats op de locatie Stedenwijk. Aanvang is 8.45 uur. De bijeenkomst wordt geleid door Louise Ezzafzafi, medewerkster van De Schoor.

VVE-Thuis is een programma waar de ouders van groep 1 en 2 aan kunnen deelnemen. Elk thema van Piramide dat in de groepen wordt uitgevoerd, wordt ook tijdens de bijeenkomst van VVE-Thuis behandeld. U krijgt tips hoe u thuis aandacht aan het thema kunt schenken, hoe u uw kind leuk kunt voorlezen en hoe u de woordenschat en taalvaardigheid van uw kind vergroot. U krijgt bovendien materialen en prentenboeken mee om thuis met uw kind te gebruiken.

Als team van de kleuterbouw zijn wij enthousiast over het programma en bevelen wij deelname van harte aan. Wilt u eerst eens kijken wat het inhoudt en of het iets voor u is? U kunt geheel vrijblijvend donderdag a.s. de bijeenkomst bijwonen.

Hopende veel ouders te kunnen verwelkomen,

met vriendelijke groeten,

Saida Neumann VVE-coördinator

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer