Uitnodiging VVE-Thuis

Uitnodiging VVE-Thuis

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Donderdag a.s. vindt de eerste bijeenkomst van VVE-Thuis plaats op de locatie Stedenwijk. Aanvang is 8.45 uur. De bijeenkomst wordt geleid door Louise Ezzafzafi, medewerkster van De Schoor.

VVE-Thuis is een programma waar de ouders van groep 1 en 2 aan kunnen deelnemen. Elk thema van Piramide dat in de groepen wordt uitgevoerd, wordt ook tijdens de bijeenkomst van VVE-Thuis behandeld. U krijgt tips hoe u thuis aandacht aan het thema kunt schenken, hoe u uw kind leuk kunt voorlezen en hoe u de woordenschat en taalvaardigheid van uw kind vergroot. U krijgt bovendien materialen en prentenboeken mee om thuis met uw kind te gebruiken.

Als team van de kleuterbouw zijn wij enthousiast over het programma en bevelen wij deelname van harte aan. Wilt u eerst eens kijken wat het inhoudt en of het iets voor u is? U kunt geheel vrijblijvend donderdag a.s. de bijeenkomst bijwonen.

Hopende veel ouders te kunnen verwelkomen,

met vriendelijke groeten,

Saida Neumann VVE-coördinator

Meer om te lezen

Vervroegde open dagen

Een aantal vo-scholen heeft hun open dagen vervroegd om een mogelijke schoolsluiting bij een nieuwe corona-uitbraak voor te zijn. Bekijk daarom nu al de geplande open dagen in jullie regio online, zodat

Lees meer

Studiedag en activiteiten De Schoor

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), In het overzicht vakantie- en studiedagen heeft u kunnen zien dat we maandag aanstaande een studiedag hebben. Om deze reden zijn de leerlingen vrij. Deze dag

Lees meer