Noodhulp Turkije & Syrië

Noodhulp Turkije & Syrië

Deel nieuws

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals u vast ter ore is gekomen, zijn er enorm veel slachtoffers gevallen bij de ramp in Turkije en Syrië. Wij willen als school de slachtoffers ondersteunen en vragen u om ons hierbij te helpen. Wij delen met u de link van stichting Rizq. Dit is een betrouwbare organisatie die zich inzet voor verscheidene doelen, waaronder het bieden van noodhulp voor de slachtoffers in Turkije. https://bunq.me/RizQNoodhulp Doneer omwille van Allah om onze broeders en zusters te ondersteunen in hoeverre wij kunnen.

Wij vragen Allah om de gevallen slachtoffers als shaheed (martelaarschap) aan te nemen en de gewonden te genezen. Wij vragen Allah om de mensen in Turkije en Syrië genadig te zijn en van al hun lasten te ontdoen, Allahoemma amien.

Moge Allah u rijkelijk belonen.

Met vriendelijke groet,

Team Al Iman

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer