Einde EU-schoolfruit.

Einde EU-schoolfruit.

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, Assalamou alaikoum,

Vorige week hebben wij helaas de laatste levering van het EU-schoolfruit- en groenteprogramma 2023 gekregen. De kinderen hebben 20 weken lang, 3 dagen per week, EU-Schoolfruit mogen ontvangen en zijn daardoor gewend geraakt om fruit en groente te nuttigen in de ochtendpauze. Op deze manier hebben wij getracht kinderen in aanraking te laten komen met diverse soorten groente en fruit die een gezonde snack zijn voor in de pauzes. Als school hebben we ook een taak om kinderen te leren wat gezond is en wat ‘minder gezond’ is. In de meeste snacks zitten meestal toegevoegde suikers en dat is bewezen minder gezond dan groente en fruit.

Om deze gewoonte voort te zetten vragen we u vanaf morgen fruit of groente mee te geven voor tijdens de ochtendpauze. De leerlingen krijgen nog wel schoolmelk.

Alvast bedankt voor uw medewerking en hopend u voldoende te hebben geïnformeerd!

Met vriendelijke groet,

Siham Hallouzi.

Schoolfruitcoördinator.

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer