Vervanging Samira Sbaa

Vervanging Samira Sbaa

Deel nieuws

Beste ouders,
Assalamoe alaikoem,

Zoals velen van jullie weten, heeft Samira Sbaa zich de afgelopen jaren met toewijding en professionaliteit ingezet als directieondersteuner. Samira is momenteel in blijde verwachting van haar tweede kind. Vandaag is haar laatste werkdag voor haar zwangerschapsverlof start.

Tijdens Samira’s afwezigheid zal Zahra R’gui haar taken overnemen. Zahra is de afgelopen weken ingewerkt en is vanaf 15 april vier dagen in de week beschikbaar: maandag tot en met donderdag. Zahra brengt veel ervaring mee uit een soortgelijke rol. Hieronder een nadere kennismaking.

Mijn naam is Zahra R’gui, ik woon al 16 jaar in Almere en ik ben moeder van 4 kinderen hamduallah.
ik ben onlangs begonnen als directieondersteuner bij Al Iman. Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van dit team en ik kijk ernaar uit om samen te werken om het beste onderwijs te bieden aan uw kinderen.
Bij mijn vorige baan als administratieve medewerker op een basisschool in Amsterdam west heb ik waardevolle ervaring opgedaan.
Ik zorgde voor een soepele administratie en genoot van het werken met collega’s en kinderen. Deze ervaring neem ik graag mee naar Al Iman in sha Allah.

Wij wensen Samira alle goeds toe gedurende deze bijzondere periode en vragen Allah haar een gezond kind te doen schenken.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer