Vrijwillige ouderbijdrage

Vrijwillige ouderbijdrage

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,
Assalamoe alaikoum,

In sha Allah maakt u het goed met de Ramadan.

Helaas is de ouderbijdrage voor dit schooljaar nog niet geheel voldaan. We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen voor het boeken van het schoolreisje. Er zijn al wat betalingen binnen maar we zijn er nog niet. Met de huidige betalingen kunnen we de schoolreisjes niet financieren. We willen graag het schoolreisje doorgang laten vinden, daarvoor hebben we voldoende betalingen nodig.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en we tijdig beslissingen kunnen nemen, wil ik u vriendelijk verzoeken om de ouderbijdrage zo spoedig mogelijk alsnog te voldoen. We streven ernaar om uiterlijk eind maart de knoop door te hakken. We kunnen dan namelijk gebruik maken van de vroegboekkortingen. Dat betekent dat de deadline voor het betalen van de ouderbijdrage uiterlijk volgende week vrijdag (29 maart 2024) is. Wij zullen dan besluiten of het schoolreisje door kan gaan.

Aanstaande woensdag is onze penningmeester dhr Laghbili aanwezig van 08.30-09.00 uur in de keuken. U kunt bij hem terecht voor contante betalingen en/of betalingsregelingen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over de ouderbijdrage of de betaling ervan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle leerlingen van onze school kunnen genieten van een onvergetelijke schoolreis.

In de bijlage treft u de eerder verstuurde brief waarin u het rekeningnummer kunt vinden.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.

Mocht u de betaling al hebben voldaan, dan wil ik u nogmaals hartelijk bedanken!

Met vriendelijke groet,

Hanan Iabdallatene
Kwaliteitscoördinator Burgerschap

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer