Mini-markt woensdag 27 maart

Mini-markt woensdag 27 maart

Deel nieuws

Assalaamu alaikum beste ouders en leerkrachten,

Ik hoop dat het goed met jullie gaat in shaa Allaah.

Op woensdag 27 maart organiseert Al Iman een kleine mini-marktje ten bate van het Sadaqah-project. Graag willen wij u vragen om (eventueel met uw kinderen samen) diverse hapjes en/of snacks te doneren, zoals:

  • Rijst
  • (Ongebakken) Loempia’s
  • (Turkse) Pizza’s
  • enzovoorts.

Voor de kinderen:

  • Zakjes chips
  • Zakjes popcorn
  • Zoetigheid
  • enzovoorts.

Bij het brengen van uw kinderen om 8:30 kunt u uw hapjes doneren en om 12:00 bent u van harte welkom om hapjes te kopen. Indien u van plan bent om hapjes te kopen, zou u dan ook bakjes willen meenemen om de hapjes in te doen? Bij voorbaat dank. Al het ingezamelde geld gaat naar stichting Rizq voor de Koranschool in Oeganda inshaa Allaah.

Dit jaar hebben we besloten om er een andere draai aan te geven. En zijn ouders ook welkom om een tafel te huren en bijvoorbeeld hun eigen onderneming te promoten. De huuropbrengsten gaan volledig naar Stichting Rizq.
Denk aan sieraden, kleding, eid-cadeautjes, sweets, eten/drinken en nog veel meer.
Bent u geïnteresseerd en wilt u een kraampje huren, dan kunt u een berichtje sturen via Parro of op school vragen naar Siham. Graag voor dinsdag, om een plekje te reserveren.

Wij hopen op een mooie dag en opbrengst voor het Sadaqah-project.

Namens het Sadaqah-project team,

Baarak Allaahu feekum.

Assalaamu alaikum wa rahmatullaahi wa barakaatuh.

Met vriendelijke groet,
Team Sadaqa-project.

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer