Mini-markt woensdag 27 maart

Mini-markt woensdag 27 maart

Deel nieuws

Assalaamu alaikum beste ouders en leerkrachten,

Ik hoop dat het goed met jullie gaat in shaa Allaah.

Op woensdag 27 maart organiseert Al Iman een kleine mini-marktje ten bate van het Sadaqah-project. Graag willen wij u vragen om (eventueel met uw kinderen samen) diverse hapjes en/of snacks te doneren, zoals:

  • Rijst
  • (Ongebakken) Loempia’s
  • (Turkse) Pizza’s
  • enzovoorts.

Voor de kinderen:

  • Zakjes chips
  • Zakjes popcorn
  • Zoetigheid
  • enzovoorts.

Bij het brengen van uw kinderen om 8:30 kunt u uw hapjes doneren en om 12:00 bent u van harte welkom om hapjes te kopen. Indien u van plan bent om hapjes te kopen, zou u dan ook bakjes willen meenemen om de hapjes in te doen? Bij voorbaat dank. Al het ingezamelde geld gaat naar stichting Rizq voor de Koranschool in Oeganda inshaa Allaah.

Dit jaar hebben we besloten om er een andere draai aan te geven. En zijn ouders ook welkom om een tafel te huren en bijvoorbeeld hun eigen onderneming te promoten. De huuropbrengsten gaan volledig naar Stichting Rizq.
Denk aan sieraden, kleding, eid-cadeautjes, sweets, eten/drinken en nog veel meer.
Bent u geïnteresseerd en wilt u een kraampje huren, dan kunt u een berichtje sturen via Parro of op school vragen naar Siham. Graag voor dinsdag, om een plekje te reserveren.

Wij hopen op een mooie dag en opbrengst voor het Sadaqah-project.

Namens het Sadaqah-project team,

Baarak Allaahu feekum.

Assalaamu alaikum wa rahmatullaahi wa barakaatuh.

Met vriendelijke groet,
Team Sadaqa-project.

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer