‘Soehoer’ voor de onderbouw

‘Soehoer’ voor de onderbouw

Deel nieuws

Assalaamoe’alaikoem

beste ouders/verzorgers,

Alhamdoelillah! Het mag en kan weer! Wij en de kinderen kijken er enorm naar uit om een gezamenlijke suhoor te vieren.

De suhoor is gepland op donderdag 14 april, 8.30 uur. Uw kind ontbijt dus op school. Wij zorgen voor melk en dadels. U mag lekker eten of drinken meegeven voor de suhoor.

Er hangt een intekenlijst bij de deur van de klas van uw kind. Gelieve één van de keuzes invullen. De leerkracht van uw kind geeft aan of er (nog) hulpouders nodig zijn. Uw kind mag in speciale kleding komen (denk aan: jelebba/jilbab).

Als er vragen zijn, kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind.

Met vriendelijke groet en een gezegende ramadan gewenst!

Leerkrachten van al Iman

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer