Personeelswijziging groep 7a

Personeelswijziging groep 7a

Deel nieuws

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Assalaamoe alaikoem,

In de groep van uw kind heeft een personeelswijziging plaatsgevonden. Na verschillende interventies is er door beide partijen weloverwogen besloten dat juf Gwen een andere groep zal onderwijzen.

Vanaf heden heten wij juf Yasmine welkom als nieuwe groepsleerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en woensdag. Op maandag staan juf Kaoutar en juf Yasmine samen voor de groep. Hieronder stelt juf Yasmine zich aan u voor.

“Assalamoe alaikoum warahmatullahi wa barakatuh,

Beste ouders en verzorgers van 7A,

Allereerst wens ik jullie allen; Ramadan Mubarak.

Middels dit korte bericht stel ik me graag even voor. Mijn naam is Yasmine Imoussat, ik ben 22 jaar oud en ik zal vanaf 4 april voor groep 7A komen te staan. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag in sha Allaah. Ik rond momenteel mijn tweedegraads bevoegdheid in het onderwijs af en beschik over ervaring in het lesgeven van groep 7 leerlingen. Verder ben ik graag maatschappelijk actief en lees en wandel ik graag. Ik kijk ernaar uit om in de aankomende periode samen met de leerlingen dit schooljaar succesvol af te ronden.

Warme groet wassalamoe alaikoum,

Yasmine Imoussat”

Met vriendelijke groeten,

Amina Azaouagh Interne begeleider

Meer om te lezen

Parkeren in de Muziekwijk

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Hierbij een herhaalde oproep om ons met z’n allen in te zetten voor de veiligheid en een prettige sfeer rondom het schoolgebouw. Parkeert u a.u.b. op

Lees meer

Leerlingenraad Al Iman

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen en deze week hebben de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 gestemd. De huidige leerlingenraad heeft ervoor gezorgd dat de stemprocedure eerlijk en correct

Lees meer

Schoolmelk

Sallamou alaikom, Beste ouders, verzorgers, Ook dit jaar zal onze school wekelijks schoolmelk krijgen. Dit zal gedurende 20 weken dit schooljaar plaatsvinden. Dit is volledig gesubsidieerd. De leerlingen ontvangen halfvolle

Lees meer