Personeelswijziging groep 7a

Personeelswijziging groep 7a

Deel nieuws

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Assalaamoe alaikoem,

In de groep van uw kind heeft een personeelswijziging plaatsgevonden. Na verschillende interventies is er door beide partijen weloverwogen besloten dat juf Gwen een andere groep zal onderwijzen.

Vanaf heden heten wij juf Yasmine welkom als nieuwe groepsleerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en woensdag. Op maandag staan juf Kaoutar en juf Yasmine samen voor de groep. Hieronder stelt juf Yasmine zich aan u voor.

“Assalamoe alaikoum warahmatullahi wa barakatuh,

Beste ouders en verzorgers van 7A,

Allereerst wens ik jullie allen; Ramadan Mubarak.

Middels dit korte bericht stel ik me graag even voor. Mijn naam is Yasmine Imoussat, ik ben 22 jaar oud en ik zal vanaf 4 april voor groep 7A komen te staan. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag in sha Allaah. Ik rond momenteel mijn tweedegraads bevoegdheid in het onderwijs af en beschik over ervaring in het lesgeven van groep 7 leerlingen. Verder ben ik graag maatschappelijk actief en lees en wandel ik graag. Ik kijk ernaar uit om in de aankomende periode samen met de leerlingen dit schooljaar succesvol af te ronden.

Warme groet wassalamoe alaikoum,

Yasmine Imoussat”

Met vriendelijke groeten,

Amina Azaouagh Interne begeleider

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer