Personeelswijziging groep 7a

Personeelswijziging groep 7a

Deel nieuws

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Assalaamoe alaikoem,

In de groep van uw kind heeft een personeelswijziging plaatsgevonden. Na verschillende interventies is er door beide partijen weloverwogen besloten dat juf Gwen een andere groep zal onderwijzen.

Vanaf heden heten wij juf Yasmine welkom als nieuwe groepsleerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en woensdag. Op maandag staan juf Kaoutar en juf Yasmine samen voor de groep. Hieronder stelt juf Yasmine zich aan u voor.

“Assalamoe alaikoum warahmatullahi wa barakatuh,

Beste ouders en verzorgers van 7A,

Allereerst wens ik jullie allen; Ramadan Mubarak.

Middels dit korte bericht stel ik me graag even voor. Mijn naam is Yasmine Imoussat, ik ben 22 jaar oud en ik zal vanaf 4 april voor groep 7A komen te staan. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag in sha Allaah. Ik rond momenteel mijn tweedegraads bevoegdheid in het onderwijs af en beschik over ervaring in het lesgeven van groep 7 leerlingen. Verder ben ik graag maatschappelijk actief en lees en wandel ik graag. Ik kijk ernaar uit om in de aankomende periode samen met de leerlingen dit schooljaar succesvol af te ronden.

Warme groet wassalamoe alaikoum,

Yasmine Imoussat”

Met vriendelijke groeten,

Amina Azaouagh Interne begeleider

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer