Sadaqa sponsorloop

Sadaqa sponsorloop

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem, Beste collega’s,

Vanaf morgen start de sponsorloop voor de groepen 1 t/m 3 op locatie Muziekwijk. De groepen 4 t/m 8 starten vanaf maandag 3 april. De sponsorlopen zullen plaatsvinden tijdens de gymlessen van meester Aimane. In de bijlage is te zien welke groep op welk moment aan de beurt is. Kopieer betreffende data en deel deze met ouders. Voor verdere informatie over de sponsorloop verwijzen wij jullie graag naar het draaiboek.

Om de prestaties extra te belonen is er een prijs voor de groep die het meeste heeft ingezameld. Maar niets is zo waardevol als de prijs die wij van Allah swt krijgen voor al onze inspanningen. Die is het meest waardevol. Kortom, een mooi initiatief dat niet alleen sportiviteit stimuleert, maar ook solidariteit en empathie onder de leerlingen bevordert.

Wij wensen de leerlingen veel succes met de sponsorloop!

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqa-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer