Donatie links Stichting Rizq

Donatie links Stichting Rizq

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem, Beste collega’s,

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.”

Zoals jullie weten zijn we recentelijk gestart met een mooie Sadaqa Project, om met het ingezamelde geld een Quraanschool in Uganda te verwezenlijken. Stichting Rizq heeft donatie links ter beschikking gesteld voor ons, waarop de ouders op vrijwillige basis een bijdrage kunnen doneren. De links staan onderaan (op bladzijde 24) in het draaiboek. Kopieer betreffende link en deel deze met ouders. Om te voorkomen dat de donatie links verwateren, is het raadzaam om de ouders zo nu en dan eraan te herinneren. Via de link is ook de tussenstand van de inzameling te volgen.

Moge Allah swt ons allen in staat stellen om het beste uit deze Ramadan te halen en ons de Ramadan in een betere staat van aanbidding doen afsluiten.

Ameen!

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqa-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Opzegging locatie Muziekwijk

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren

Lees meer

Wijziging aankomsttijd

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘ aleikoem Vanwege de planning van de busritten is er een kleine wijziging in het programma van het schoolreisje morgen. De onderbouw zal een half uur later

Lees meer