Donatie links Stichting Rizq

Donatie links Stichting Rizq

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem, Beste collega’s,

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.”

Zoals jullie weten zijn we recentelijk gestart met een mooie Sadaqa Project, om met het ingezamelde geld een Quraanschool in Uganda te verwezenlijken. Stichting Rizq heeft donatie links ter beschikking gesteld voor ons, waarop de ouders op vrijwillige basis een bijdrage kunnen doneren. De links staan onderaan (op bladzijde 24) in het draaiboek. Kopieer betreffende link en deel deze met ouders. Om te voorkomen dat de donatie links verwateren, is het raadzaam om de ouders zo nu en dan eraan te herinneren. Via de link is ook de tussenstand van de inzameling te volgen.

Moge Allah swt ons allen in staat stellen om het beste uit deze Ramadan te halen en ons de Ramadan in een betere staat van aanbidding doen afsluiten.

Ameen!

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqa-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer