Donatie links Stichting Rizq

Donatie links Stichting Rizq

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem, Beste collega’s,

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.”

Zoals jullie weten zijn we recentelijk gestart met een mooie Sadaqa Project, om met het ingezamelde geld een Quraanschool in Uganda te verwezenlijken. Stichting Rizq heeft donatie links ter beschikking gesteld voor ons, waarop de ouders op vrijwillige basis een bijdrage kunnen doneren. De links staan onderaan (op bladzijde 24) in het draaiboek. Kopieer betreffende link en deel deze met ouders. Om te voorkomen dat de donatie links verwateren, is het raadzaam om de ouders zo nu en dan eraan te herinneren. Via de link is ook de tussenstand van de inzameling te volgen.

Moge Allah swt ons allen in staat stellen om het beste uit deze Ramadan te halen en ons de Ramadan in een betere staat van aanbidding doen afsluiten.

Ameen!

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqa-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer