Maandagmiddag aanstaande

Maandagmiddag aanstaande

Deel nieuws

Beste ouders, Assalamoe alaikoem,

Met een externe deskundige doorlopen we het traject van de ‘zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ waar ik u eerder via Parro over heb bericht. De eerstvolgende (digitale) bijeenkomst hierover staat gepland op maandagmiddag 31 januari 2022. In ons overzicht ‘vakantie- en studiedagen’ ben ik vergeten dit moment in te plannen, waarvoor excuses.

Om voornoemde reden bieden we noodopvang als u uw kind niet kunt opvangen. Geef dit dan wel per ommegaande (en uiterlijk morgenmiddag) door aan de leerkracht van uw kind. De overige ouders verzoek ik hun kind om 13.00 uur op te halen. Mocht het zo zijn dat de noodopvang vanwege de veelheid op te vangen leerlingen evenmin georganiseerd kan worden, dan zal ik de studiemiddag alsnog annuleren. Daar krijgt u dan vrijdagmiddag bericht van. Bij voorbaat dank voor uw flexibiliteit.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer