Aanwezigheid leerlingen tijdens de cito-toetsing

Aanwezigheid leerlingen tijdens de cito-toetsing

Deel nieuws

Beste ouder(s)/ verzorger(s), Assalaamoe alaikoem,

Op donderdag 20 januari heb ik u medegedeeld dat de cito-periode deze week van start is gegaan. Wij zijn begonnen met technisch lezen dat individueel bij de leerlingen wordt afgenomen. Volgende week starten de overige vakken, die klassikaal worden getoetst.

Het valt ons op dat er vandaag nog veel leerlingen zonder positieve testuitslag afwezig zijn. Aangezien het voor de leerlingen ongewenst is om vertraging op te lopen en toetsen in te moeten halen, wil ik u wijzen op de berichtgeving van gisteren over de nieuwe quarantainemaatregelen. Bij milde klachten zoals hoesten, niezen en keelpijn i.c.m. een negatieve zelftest worden de leerlingen gewoon op school verwacht. Dit geldt ook voor leerlingen die thuis of elders in contact zijn geweest met een positief geteste persoon. Uw kind krijgt overigens alleen online les als hij/ zij positief getest is, maar milde of geen klachten heeft en/ of de groepsleerkracht in quarantaine moet.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Amina Azaouagh Interne begeleider

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer