Aanwezigheid leerlingen tijdens de cito-toetsing

Aanwezigheid leerlingen tijdens de cito-toetsing

Deel nieuws

Beste ouder(s)/ verzorger(s), Assalaamoe alaikoem,

Op donderdag 20 januari heb ik u medegedeeld dat de cito-periode deze week van start is gegaan. Wij zijn begonnen met technisch lezen dat individueel bij de leerlingen wordt afgenomen. Volgende week starten de overige vakken, die klassikaal worden getoetst.

Het valt ons op dat er vandaag nog veel leerlingen zonder positieve testuitslag afwezig zijn. Aangezien het voor de leerlingen ongewenst is om vertraging op te lopen en toetsen in te moeten halen, wil ik u wijzen op de berichtgeving van gisteren over de nieuwe quarantainemaatregelen. Bij milde klachten zoals hoesten, niezen en keelpijn i.c.m. een negatieve zelftest worden de leerlingen gewoon op school verwacht. Dit geldt ook voor leerlingen die thuis of elders in contact zijn geweest met een positief geteste persoon. Uw kind krijgt overigens alleen online les als hij/ zij positief getest is, maar milde of geen klachten heeft en/ of de groepsleerkracht in quarantaine moet.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Amina Azaouagh Interne begeleider

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer