Klas op de plank

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Gisteren stond de Klas op de plank van de groepen 6 gepland. In verband met de Corona-richtlijnen hebben we ervoor gekozen om geen voorstelling te doen, zoals voorgaande jaren, maar een krant. Deze is in de bijlage te vinden.

De leerlingen hebben zich verdiept in het onderwerp ‘Verdraagzaamheid’ en de Marokkaanse cultuur. Zij hebben veel kennis opgedaan en dit is terug te zien in het resultaat. Wij zijn erg trots op het werk wat verricht is.

Daarnaast hebben de leerlingen het Marokkaanse volkslied gezongen en soerah Al Qiyamah gereciteerd. Als afsluiting hebben ze in de klas genoten van typisch Marokkaanse lekkernijen.

Op naar de groepen 5!

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa Kwaliteitcoördinator Actief burgerschap & Schoolklimaat

Krant marokko Digitale versie 2 .pdf

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer