Klas op de plank

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Gisteren stond de Klas op de plank van de groepen 6 gepland. In verband met de Corona-richtlijnen hebben we ervoor gekozen om geen voorstelling te doen, zoals voorgaande jaren, maar een krant. Deze is in de bijlage te vinden.

De leerlingen hebben zich verdiept in het onderwerp ‘Verdraagzaamheid’ en de Marokkaanse cultuur. Zij hebben veel kennis opgedaan en dit is terug te zien in het resultaat. Wij zijn erg trots op het werk wat verricht is.

Daarnaast hebben de leerlingen het Marokkaanse volkslied gezongen en soerah Al Qiyamah gereciteerd. Als afsluiting hebben ze in de klas genoten van typisch Marokkaanse lekkernijen.

Op naar de groepen 5!

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa Kwaliteitcoördinator Actief burgerschap & Schoolklimaat

Krant marokko Digitale versie 2 .pdf

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer