Klas op de plank

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Gisteren stond de Klas op de plank van de groepen 6 gepland. In verband met de Corona-richtlijnen hebben we ervoor gekozen om geen voorstelling te doen, zoals voorgaande jaren, maar een krant. Deze is in de bijlage te vinden.

De leerlingen hebben zich verdiept in het onderwerp ‘Verdraagzaamheid’ en de Marokkaanse cultuur. Zij hebben veel kennis opgedaan en dit is terug te zien in het resultaat. Wij zijn erg trots op het werk wat verricht is.

Daarnaast hebben de leerlingen het Marokkaanse volkslied gezongen en soerah Al Qiyamah gereciteerd. Als afsluiting hebben ze in de klas genoten van typisch Marokkaanse lekkernijen.

Op naar de groepen 5!

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa Kwaliteitcoördinator Actief burgerschap & Schoolklimaat

Krant marokko Digitale versie 2 .pdf

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

Meer om te lezen

Opzegging locatie Muziekwijk

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren

Lees meer

Wijziging aankomsttijd

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘ aleikoem Vanwege de planning van de busritten is er een kleine wijziging in het programma van het schoolreisje morgen. De onderbouw zal een half uur later

Lees meer