Feest op Al-Iman!

Feest op Al-Iman!

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe aleikoem

Donderdag a.s. vieren we feest op Al-Iman! De leerlingen worden op de gebruikelijke tijd op school verwacht. Feestkleding mag, zolang ze er nog wel makkelijk in kunnen bewegen. Voor lekkers wordt gezorgd; de kinderen dienen alleen zelf lunch mee te nemen.

Ook aan de ouders is gedacht, de leerlingen gaan namelijk voor u optreden! De ouders van de groepen 1 t/m 4 zijn welkom om van 11.15 tot 11.45 uur naar de circusvoorstelling van de kinderen te komen kijken. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 treden van 14.30 tot 15.00 uur voor u op. De voorstellingen zullen plaatsvinden op het schoolplein en bij regen in de gymzaal.

We hopen op een feestelijke, gezellige dag voor leerlingen, team en ouders!

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer