!! Belangrijk !!

!! Belangrijk !!

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Morgen wordt er storm verwacht en is er waarschuwingscode geel afgegeven. Daarom verplaatsen we de iedviering naar donderdag:

  • Morgen, woensdag, is dus een gewone schooldag
  • Donderdag worden de kinderen op de gebruikelijke tijd op hun eigen locatie verwacht. De eindtijd is 15.00 uur (Muziekwijk) / 15.15 uur (Stedenwijk).
  • Had u zich al opgegeven als hulpouder, wilt u dan aan de groepsleerkracht laten weten of u wel of niet op donderdag kan helpen?
  • Bent u op donderdag beschikbaar en wilt u helpen, dan is dat zeer welkom. U kunt u opgeven bij de groepsleerkracht.
  • Er wordt voor lunch gezorgd. U dient wel fruit en drinken voor het tienuurtje mee te geven.

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer