Morgen feest!

Deel nieuws

Assalamoe aleikoem beste ouders,

Zoals eerder aangekondigd vieren we morgen Eid-oel-Adha op school in shaa Allah.

Een aantal mededelingen:

  • De leerlingen worden op de gewone tijd op hun eigen locatie verwacht. De leerlingen van locatie Muziekwijk vieren dus het feest in Muziekwijk.
  • De opening van het feest zal op het schoolplein plaatsvinden. Muziekwijk om 8.30 uur en Stedenwijk om 8.45 uur. De kinderen zoeken hun eigen leerkracht en groep en gaan daar bij staan. Pas na de opening gaan de kinderen naar binnen.
  • De kinderen mogen iets lekkers meenemen om hun klasgenoten op te trakteren.
  • Een groot deel van de activiteiten staat buiten gepland. I.v.m. de weersverwachting is het handig om de kinderen een setje extra kleding mee te geven.
  • De kinderen kunnen op de gewone tijd weer worden opgehaald.

We hopen op mooi weer en een gezellige dag in shaa Allah!

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer