Morgen feest!

Deel nieuws

Assalamoe aleikoem beste ouders,

Zoals eerder aangekondigd vieren we morgen Eid-oel-Adha op school in shaa Allah.

Een aantal mededelingen:

  • De leerlingen worden op de gewone tijd op hun eigen locatie verwacht. De leerlingen van locatie Muziekwijk vieren dus het feest in Muziekwijk.
  • De opening van het feest zal op het schoolplein plaatsvinden. Muziekwijk om 8.30 uur en Stedenwijk om 8.45 uur. De kinderen zoeken hun eigen leerkracht en groep en gaan daar bij staan. Pas na de opening gaan de kinderen naar binnen.
  • De kinderen mogen iets lekkers meenemen om hun klasgenoten op te trakteren.
  • Een groot deel van de activiteiten staat buiten gepland. I.v.m. de weersverwachting is het handig om de kinderen een setje extra kleding mee te geven.
  • De kinderen kunnen op de gewone tijd weer worden opgehaald.

We hopen op mooi weer en een gezellige dag in shaa Allah!

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer