99 names of Allah

99 names of Allah

Deel nieuws

Assalamoe Alaikoem beste ouders,

Ramadan Moubarak! Vandaag begint de gezegende maand Ramadan, een tijd van bezinning en groei in onze dien. Moge Allah ons allen zegenen en onze gebeden en vasten accepteren gedurende deze heilige maand.

Het thema op school tijdens deze Ramadan is de 99 Namen van Allah. Elke dag zullen de kinderen drie namen van Allah leren en we willen graag voorstellen dat jullie thuis ook met hen oefenen. Door de namen van Allah te leren en te begrijpen, kunnen onze kinderen een dieper begrip ontwikkelen van de grootheid en de barmhartigheid van onze Schepper.

Met de wil van Allah zullen de kinderen aan het einde van de Ramadan bekend zijn met vele namen van Allah en zullen ze deze met liefde en respect in hun harten dragen.

Mogen we allen profiteren van deze gezegende maand en mogen onze inspanningen om de namen van Allah te leren en te begrijpen ons dichter bij Hem brengen.

Ramadan Moubarak!

Met vriendelijke groet,

Team Al Iman

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer