Positieve leerlingen

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoem,

Afgelopen week ontvingen wij van in iedergeval twee ouders een afwezigheidsbericht van hun kinderen in verband met een positieve Coronatest. Vanochtend is juf Feyza ook positief bevonden. Omdat voornoemde leerlingen en leerkracht afgelopen dagen met elkaar in contact zijn geweest en dus besmettelijk zijn, geven de regels aan dat de gehele groep in quarantaine moet.

Het verzoek is dan ook uw kind maandag thuis te laten en het maandag (5e dag) te laten testen.

  • Bij een negatieve Coronatest mag uw kind dinsdag 25 januari weer naar school komen.
  • Mocht u besluiten om uw kind niet te testen dan dient uw kind 10 dagen (tot en met vrijdag 28 januari) in quarantaine te moeten.

Vanaf maandag 31 januari is deze weer van harte welkom.

Heeft u vragen dan kunt u mij bellen op het schoolnummer: 036 530 47 37.

Mocht u in de gelegenheid zijn om uw kind voor 12.00 uur te kunnen ophalen dan is dat zeer wenselijk.

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer