Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers,

Assalamoe aleikoem

Mede vanwege het koudere weer wijzigen wij de ontvangst van de leerlingen in de ochtend op enkele punten.

Vanaf maandag 7 december geldt het volgende:

– De leerlingen van groep 3 t/m 8 gaan via de hoofdingang vanaf 8.20 uur de school binnen.

– De kleuters verzamelen zich vanaf 8.25 uur bij hun leerkracht op het kleuterplein en gaan om 8.30 uur naar binnen. Ze wachten daardoor korter dan nu het geval is op het plein tot ze naar binnen kunnen.

– Voor ouders geldt nog steeds dat zij beide pleinen niet betreden en wachten achter het hek. Wilt u iets aan de leerkracht doorgeven, dan kan dat via een Parro-bericht.

Een tip voor met name de ouders van kleuters: de parkeerplaats aan het Maastrichtkwartier is vrij rustig en is vlak naast het kleuterplein gelegen. U rijdt daarvoor over de Venloweg langs basisschool de Driemaster. Als u daarna linksaf over de brug rijdt, bent u op het Maastrichtkwartier.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

 

Meer om te lezen

Opzegging locatie Muziekwijk

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren

Lees meer

Wijziging aankomsttijd

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘ aleikoem Vanwege de planning van de busritten is er een kleine wijziging in het programma van het schoolreisje morgen. De onderbouw zal een half uur later

Lees meer