Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers,

Assalamoe aleikoem

Mede vanwege het koudere weer wijzigen wij de ontvangst van de leerlingen in de ochtend op enkele punten.

Vanaf maandag 7 december geldt het volgende:

– De leerlingen van groep 3 t/m 8 gaan via de hoofdingang vanaf 8.20 uur de school binnen.

– De kleuters verzamelen zich vanaf 8.25 uur bij hun leerkracht op het kleuterplein en gaan om 8.30 uur naar binnen. Ze wachten daardoor korter dan nu het geval is op het plein tot ze naar binnen kunnen.

– Voor ouders geldt nog steeds dat zij beide pleinen niet betreden en wachten achter het hek. Wilt u iets aan de leerkracht doorgeven, dan kan dat via een Parro-bericht.

Een tip voor met name de ouders van kleuters: de parkeerplaats aan het Maastrichtkwartier is vrij rustig en is vlak naast het kleuterplein gelegen. U rijdt daarvoor over de Venloweg langs basisschool de Driemaster. Als u daarna linksaf over de brug rijdt, bent u op het Maastrichtkwartier.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

 

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer