Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Wijziging van de ontvangst van de leerlingen door het koudere weer

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers,

Assalamoe aleikoem

Mede vanwege het koudere weer wijzigen wij de ontvangst van de leerlingen in de ochtend op enkele punten.

Vanaf maandag 7 december geldt het volgende:

– De leerlingen van groep 3 t/m 8 gaan via de hoofdingang vanaf 8.20 uur de school binnen.

– De kleuters verzamelen zich vanaf 8.25 uur bij hun leerkracht op het kleuterplein en gaan om 8.30 uur naar binnen. Ze wachten daardoor korter dan nu het geval is op het plein tot ze naar binnen kunnen.

– Voor ouders geldt nog steeds dat zij beide pleinen niet betreden en wachten achter het hek. Wilt u iets aan de leerkracht doorgeven, dan kan dat via een Parro-bericht.

Een tip voor met name de ouders van kleuters: de parkeerplaats aan het Maastrichtkwartier is vrij rustig en is vlak naast het kleuterplein gelegen. U rijdt daarvoor over de Venloweg langs basisschool de Driemaster. Als u daarna linksaf over de brug rijdt, bent u op het Maastrichtkwartier.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

 

Meer om te lezen

Start Eind-Cito’s

Assalaamu alaikum beste ouders, De Eind-Cito periode gaat aanstaande week van start. In de loop van de maand worden de volgende Cito’s afgenomen in shaa Allaah (met uitzondering van leerjaar

Lees meer

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer