Week tegen het pesten 2022

Week tegen het pesten 2022

Deel nieuws

Beste ouders / verzorgers, Assalaam oe alaikom,

Van 26 september t/m 30 september 2022 organiseert Stichting School & Veiligheid weer de Week Tegen Pesten. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’.

Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Een groep waarin lachen en plezier hebben zorgt voor verbinding en betrokkenheid en een positieve norm zet. Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maak je een goede start in het nieuwe schooljaar waarin je met elkaar zorgt voor een fijne en veilige school.

Op school zullen wij hier dan ook de nodige aandacht aan besteden.

Wist u dat wij in het kader van pesten een filmpje op onze website hebben staan? Wij willen u vragen om hier thuis samen met uw kind naar te kijken en na te bespreken. https://www.aliman.nl U kunt het filmpje vinden op de homepage als u naar beneden scrolt onder het kopje “pesten”.

Met vriendelijke groet,

Fatiha Bousandrous

Kwaliteitsgroep Actief Burgerschap & Schoolklimaat

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer