Vervanger juf Samira

Vervanger juf Samira

Deel nieuws

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Beste ouders/verzorgers, Assalamoe alaikoem,

Vanaf 2016 ben ik werkzaam op Al Iman als school- en directieondersteuning. In sha Allah zal ik na de zomervakantie met zwangerschapsverlof gaan. Om deze reden is een vacature geplaatst om vroegtijdig in te spelen op mijn vervanging. We waren aangenaam verrast toen een ervaren collega van een zusterschool op deze vacature heeft gereageerd. Inmiddels is hij aangenomen voor 5 dagen in de week en heeft hij zijn werkzaamheden opgestart. In onderstaande stelt hij zich aan u voor:

Assalaamoe alaikom Beste ouders,

Deze week ben ik gestart als directieondersteuner op basisschool Al Iman. Hier zal ik in loop van tijd taken van juf Samira overnemen inshaa Allah. Ik voel mij dan ook vereerd en gezegend om de functie op mij te nemen en op die manier een steentje bij te dragen. Zo hoop ik mijzelf nuttig te laten zijn voor zowel de leerlingen als u de ouders en uiteraard mijn nieuwe collega’s.

Ik kom uit Lelystad, ben getrouwd en heb 3 kinderen Alhamdolillah. Ongeveer drie jaar heb ik nu gewerkt in een soortgelijke functie op basisschool Al Ihsaan te Lelystad. En nu ik van Allah swt de mogelijkheid heb gekregen om inshaa Allah basisschool Al Iman te versterken, heb ik hier dan ook erg veel zin in. Ik vraag Allah swt om mij van nut te laten zijn voor de leerlingen, ouders en collega’s op Al Iman. Ik zal mij 100% inzetten om het team te versterken. Ik vraag Allah swt om u als ouder, uw kind(eren) en mijn collega’s rijkelijk te belonen voor de inzet en betrokkenheid. Ameen. Ik kijk ernaar uit om u in loop van tijd te mogen leren kennen. Voor nu wens ik u inshaa Allah goede en profijtvolle laatste paar dagen van de Ramadan. Alvast Eid Mubarak en een hele fijne vakantie toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Uitslag landelijke eindtoets

Beste ouder(s)/ verzorger(s), Assalaamoe alaikoem, Vandaag heeft uw kind zijn/ haar leerlingrapportage in een gesloten enveloppe mee naar huis gekregen. Uw kind mag deze thuis in uw bijzijn openen. In

Lees meer

Zomertour Talent in Opleiding

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Met ingang van volgende week gaat de zomertour weer verder! Tot aan de zomervakantie verschillende sport- en spelactiviteiten op twee nieuwe locaties in de Almere Stad

Lees meer

Feest op Al-Iman!

Beste ouders/verzorgers, assalamoe aleikoem Donderdag a.s. vieren we feest op Al-Iman! De leerlingen worden op de gebruikelijke tijd op school verwacht. Feestkleding mag, zolang ze er nog wel makkelijk in

Lees meer