Vervanger juf Samira

Vervanger juf Samira

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, Assalamoe alaikoem,

Vanaf 2016 ben ik werkzaam op Al Iman als school- en directieondersteuning. In sha Allah zal ik na de zomervakantie met zwangerschapsverlof gaan. Om deze reden is een vacature geplaatst om vroegtijdig in te spelen op mijn vervanging. We waren aangenaam verrast toen een ervaren collega van een zusterschool op deze vacature heeft gereageerd. Inmiddels is hij aangenomen voor 5 dagen in de week en heeft hij zijn werkzaamheden opgestart. In onderstaande stelt hij zich aan u voor:

Assalaamoe alaikom Beste ouders,

Deze week ben ik gestart als directieondersteuner op basisschool Al Iman. Hier zal ik in loop van tijd taken van juf Samira overnemen inshaa Allah. Ik voel mij dan ook vereerd en gezegend om de functie op mij te nemen en op die manier een steentje bij te dragen. Zo hoop ik mijzelf nuttig te laten zijn voor zowel de leerlingen als u de ouders en uiteraard mijn nieuwe collega’s.

Ik kom uit Lelystad, ben getrouwd en heb 3 kinderen Alhamdolillah. Ongeveer drie jaar heb ik nu gewerkt in een soortgelijke functie op basisschool Al Ihsaan te Lelystad. En nu ik van Allah swt de mogelijkheid heb gekregen om inshaa Allah basisschool Al Iman te versterken, heb ik hier dan ook erg veel zin in. Ik vraag Allah swt om mij van nut te laten zijn voor de leerlingen, ouders en collega’s op Al Iman. Ik zal mij 100% inzetten om het team te versterken. Ik vraag Allah swt om u als ouder, uw kind(eren) en mijn collega’s rijkelijk te belonen voor de inzet en betrokkenheid. Ameen. Ik kijk ernaar uit om u in loop van tijd te mogen leren kennen. Voor nu wens ik u inshaa Allah goede en profijtvolle laatste paar dagen van de Ramadan. Alvast Eid Mubarak en een hele fijne vakantie toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer