Vervanger juf Samira

Vervanger juf Samira

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, Assalamoe alaikoem,

Vanaf 2016 ben ik werkzaam op Al Iman als school- en directieondersteuning. In sha Allah zal ik na de zomervakantie met zwangerschapsverlof gaan. Om deze reden is een vacature geplaatst om vroegtijdig in te spelen op mijn vervanging. We waren aangenaam verrast toen een ervaren collega van een zusterschool op deze vacature heeft gereageerd. Inmiddels is hij aangenomen voor 5 dagen in de week en heeft hij zijn werkzaamheden opgestart. In onderstaande stelt hij zich aan u voor:

Assalaamoe alaikom Beste ouders,

Deze week ben ik gestart als directieondersteuner op basisschool Al Iman. Hier zal ik in loop van tijd taken van juf Samira overnemen inshaa Allah. Ik voel mij dan ook vereerd en gezegend om de functie op mij te nemen en op die manier een steentje bij te dragen. Zo hoop ik mijzelf nuttig te laten zijn voor zowel de leerlingen als u de ouders en uiteraard mijn nieuwe collega’s.

Ik kom uit Lelystad, ben getrouwd en heb 3 kinderen Alhamdolillah. Ongeveer drie jaar heb ik nu gewerkt in een soortgelijke functie op basisschool Al Ihsaan te Lelystad. En nu ik van Allah swt de mogelijkheid heb gekregen om inshaa Allah basisschool Al Iman te versterken, heb ik hier dan ook erg veel zin in. Ik vraag Allah swt om mij van nut te laten zijn voor de leerlingen, ouders en collega’s op Al Iman. Ik zal mij 100% inzetten om het team te versterken. Ik vraag Allah swt om u als ouder, uw kind(eren) en mijn collega’s rijkelijk te belonen voor de inzet en betrokkenheid. Ameen. Ik kijk ernaar uit om u in loop van tijd te mogen leren kennen. Voor nu wens ik u inshaa Allah goede en profijtvolle laatste paar dagen van de Ramadan. Alvast Eid Mubarak en een hele fijne vakantie toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer

Schoolreisje

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem, Eindelijk kunnen we de mededeling doen dat de schoolreisjes doorgaan alhamdoelillah! Hier zijn de data per groep: Groep 1-2-3 gaan op 22 mei.Groep 4-5-6 gaan op

Lees meer