Verlengde wintervakantie

Verlengde wintervakantie

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

U heeft hoogstwaarschijnlijk de persconferentie gevolgd en vernomen dat de wintervakantie vervroegd wordt met één week. Hiermee is een einde gekomen aan alle speculaties en onduidelijkheden. Voor onze school zal dit tot gevolg hebben dat de leerlingen vrij zijn van maandag 20 december 2021 tot maandag 10 januari 2022. Dit betekent ook dat de studiedag van vrijdag 17 december 2021 geannuleerd wordt.

Nadere berichtgeving over de maatregelen zullen niet meer volgen tenzij het kabinet relevante informatie deelt in de wintervakantie.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer