Studiedag en activiteiten De Schoor

Studiedag en activiteiten De Schoor

Deel nieuws

Assalaamoe alaikom

Beste ouder(s)/verzorger(s),

In het overzicht vakantie- en studiedagen heeft u kunnen zien dat we maandag aanstaande een studiedag hebben. Om deze reden zijn de leerlingen vrij.

Deze dag is een vervolg op onze studiedag van 5 september. We hebben toen met Kees van Overveld gewerkt rondom de visie pedagogisch klimaat, de basis van alles wat we doen met als resultaat een mooi groeidocument van de geslaagde gedragsaanpak.

Aanstaande maandag zullen we, wederom met voornoemde expert, starten met een terugblik op de afgelopen schoolweken en beantwoorden we de volgende vragen:

  • Is de klas al een groep aan het worden?
  • Wat is gedaan aan groepsvormende activiteiten.

Verder zullen we voorbouwen op de eerste studiedag. We hebben het over orde, structuur, belonen, corrigeren en straffen.

Afsluitend zullen we het nieuwe leerlingvolgsysteem voor sociaalemotionele ontwikkeling van ParnasSys, Kindbegrip, verkennen.

Activiteitenladder:

Bijgevoegd in dit bericht treft u een tweetal activiteitenladders aan boordevol leuke activiteiten voor uw kind(eren). Deze zijn georganiseerd door De Schoor.

Talent in opleiding:

Er zijn ook leuke beweeg- en sportlessen georganiseerd door Talent in opleiding. Data en meer informatie kunt u ook terugvinden in bijgevoegde flyers.

Een goed weekend toegewenst en tot dinsdag Inshaa Allah.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Basisschool Al Iman

Meer om te lezen

Vervroegde open dagen

Een aantal vo-scholen heeft hun open dagen vervroegd om een mogelijke schoolsluiting bij een nieuwe corona-uitbraak voor te zijn. Bekijk daarom nu al de geplande open dagen in jullie regio online, zodat

Lees meer

Talentprogramma groep 7 & 8

Beste ouder(s)/ verzorger(s), Assalaamoe alaikoem, De Weekend Academie biedt namens de Gemeente Almere op zaterdagen een zogeheten Talentprogramma aan voor kinderen uit groep 7 en 8. Deelname is gratis en

Lees meer