Startgesprekken

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe aleikoem

Vanaf woensdag 1 september worden de jaarlijkse startgesprekken gevoerd. Maandag uiterlijk 17.00 uur zal de leerkracht de gespreksplanner in Parro openzetten en kunt u een dag en tijdstip uitkiezen.

Voor elke leerling wordt een startgesprek gevoerd, waarbij de leerling zelf ook aanwezig dient te zijn. De gesprekken vinden plaats in het klaslokaal. We vragen u buiten op het plein te wachten tot de leerkracht u komt halen.

Meer informatie over de startgesprekken vindt u in de bijlage.

Met vriendelijke groeten, Saida Neumann

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer