Schoolreisje groep 4,5 en 6

Schoolreisje groep 4,5 en 6

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe aleikoem

Donderdag 2 juni is het zover, de groepen 4, 5 en 6 gaan op schoolreisje naar Attractiepark Slagharen!

De bussen vertrekken om 8.30 uur vanaf Al-Iman. De leerlingen worden daarom om 8.10 uur op school in de klas verwacht. Wees a.u.b. op tijd!

Rond 17.00 uur verwachten we de kinderen weer terug op school. Mocht de aankomsttijd erg afwijken, dan houden we u daarvan via Parro op de hoogte.

De lunch bestaat uit friet en drinken, ook krijgen de kinderen een ijsje. Wilt u voor het tussendoortje fruit en/of brood en drinken meegeven?

Een schoolreisje en snoep horen haast bij elkaar, toch willen we dat een beetje beperken. Daarom mogen de kinderen morgen – woensdag – snoep meenemen naar school. Daarvan worden zakjes gemaakt en donderdag uitgedeeld, zodat alle kinderen evenveel (en ook niet teveel) krijgen.

De kinderen mogen i.v.m. mogelijk verlies GEEN geld en GEEN telefoon meenemen! Wilt u daar a.u.b. op letten. Telefoons die de kinderen eventueel bij zich hebben om onderweg naar school en naar huis bereikbaar te zijn, kunnen op school achterblijven.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de groepsleerkracht(en). Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer