Reeks Ramadanlezingen Al Iman

Reeks Ramadanlezingen Al Iman

Deel nieuws

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s),

We bevinden ons alweer in dag 11 van de geweldige maand Ramadan. Moge Allah onze aanbiddingen accepteren en onze kennis vermeerderen. Ameen.

Om deze maand nog meer profijt te verkrijgen, hebben we aantal korte lezingen georganiseerd met zeer interessante onderwerpen. Om hierbij aanwezig te zijn is het niet noodzakelijk om een kind op Al Iman te hebben. Bijgaand treft u informatie aan over de lezingen welke u met iedereen mag delen inshaa Allah.

Moge Allah u rijkelijk belonen. Ameen.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer