Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers, assalamoe aleikoem

De Schoor biedt een programma aan van naschoolse activiteiten voor alle leeftijden waaronder koken, sporten en crea. In de bijgevoegde activiteitenladder vindt u het programma voor januari t/m maart. De activiteiten zijn veelal gratis of anders voor een klein bedrag. Voor sommige activiteiten dient u uw kind eerst aan te melden.

Deze activiteitenladder is bedoeld voor kinderen die in de Stedenwijk wonen, maar ook leerlingen van onze school die elders wonen zijn welkom. De Schoor is echter ook actief in andere wijken en stadsdelen van Almere. Op de website, deschoor.nl, kunt u kijken of er eventueel bij u in de buurt iets wordt aangeboden.

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Activiteitenladder De Schoor.pdf

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer