Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers, assalamoe aleikoem

De Schoor biedt een programma aan van naschoolse activiteiten voor alle leeftijden waaronder koken, sporten en crea. In de bijgevoegde activiteitenladder vindt u het programma voor januari t/m maart. De activiteiten zijn veelal gratis of anders voor een klein bedrag. Voor sommige activiteiten dient u uw kind eerst aan te melden.

Deze activiteitenladder is bedoeld voor kinderen die in de Stedenwijk wonen, maar ook leerlingen van onze school die elders wonen zijn welkom. De Schoor is echter ook actief in andere wijken en stadsdelen van Almere. Op de website, deschoor.nl, kunt u kijken of er eventueel bij u in de buurt iets wordt aangeboden.

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Activiteitenladder De Schoor.pdf

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer