Live chat zondagavond

Live chat zondagavond

Deel nieuws

Naast de presentatie van de website en de medezeggenschapsraad ligt het in ons voornemen om ouders meer te betrekken bij beleid. Juf Saida heeft u hier reeds voor uitgenodigd via Parro. Graag willen we een nieuwe module uitproberen ter voorbereiding van deze bijeenkomst: op de website hebben we (rechtsonder) een live chatfunctie aangemaakt.

Morgen, zondag 1 december 2019, zal ik deze functie voor het eerst in gebruik nemen van 19.00 uur tot 20.00 uur. Ik nodig u van harte uit om hier massaal gebruik van te maken. Twee onderwerpen kunnen niet aangekaart worden: individuele casussen met betrekking tot leerlingen en zaken die betrekking hebben op een schoolfunctionaris.

Mocht deze functie van meerwaarde zijn dan kan de school deze in de toekomst vaker inzetten ten voordele van ouders die dan niet noodzakelijkerwijs fysiek op school aanwezig hoeven te zijn om de school van feedback te voorzien. 

Voor de zekerheid in de foto bij dit bericht het icoontje van de live chatfunctie. Zie de gele pijl. Als u het wolkje openklapt, verschijnt een tekstruimte.

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer