Live chat zondagavond

Live chat zondagavond

Deel nieuws

Naast de presentatie van de website en de medezeggenschapsraad ligt het in ons voornemen om ouders meer te betrekken bij beleid. Juf Saida heeft u hier reeds voor uitgenodigd via Parro. Graag willen we een nieuwe module uitproberen ter voorbereiding van deze bijeenkomst: op de website hebben we (rechtsonder) een live chatfunctie aangemaakt.

Morgen, zondag 1 december 2019, zal ik deze functie voor het eerst in gebruik nemen van 19.00 uur tot 20.00 uur. Ik nodig u van harte uit om hier massaal gebruik van te maken. Twee onderwerpen kunnen niet aangekaart worden: individuele casussen met betrekking tot leerlingen en zaken die betrekking hebben op een schoolfunctionaris.

Mocht deze functie van meerwaarde zijn dan kan de school deze in de toekomst vaker inzetten ten voordele van ouders die dan niet noodzakelijkerwijs fysiek op school aanwezig hoeven te zijn om de school van feedback te voorzien. 

Voor de zekerheid in de foto bij dit bericht het icoontje van de live chatfunctie. Zie de gele pijl. Als u het wolkje openklapt, verschijnt een tekstruimte.

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer