Islamquiz en Korancompetitie

Islamquiz en Korancompetitie

Deel nieuws

As-Salamoe Alaikoem,

Beste ouders,

Op dinsdag 23 mei 2023 vindt voor de eerste keer in de recente periode de Islamquiz en Korancompetitie plaats tussen de scholen van Stichting Noor. Het evenement vindt plaats in de Al Hambra school in Utrecht en wordt live uitgezonden voor ouders en leerlingen. Helaas kan er dit jaar geen publiek mee.

Tijdens de Islamquiz wordt onze school vertegenwoordigd door drie leerlingen uit leerjaar 6, 7 en 8. Voor de Korancompetitie gaan twee leerlingen mee uit leerjaar 4 t/m 8.

De voorrondes voor de Islamquiz hebben al plaatsgevonden. Hier zijn 3 winnaars uit voortgekomen. De voorrondes voor de Korancompetitie vinden deze week en volgende week plaats.

Zie bijlage voor de flyer met meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Ayyoub Ouali

Meer om te lezen

Opzegging locatie Muziekwijk

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren

Lees meer

Wijziging aankomsttijd

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘ aleikoem Vanwege de planning van de busritten is er een kleine wijziging in het programma van het schoolreisje morgen. De onderbouw zal een half uur later

Lees meer