Islamquiz en Korancompetitie

Islamquiz en Korancompetitie

Deel nieuws

As-Salamoe Alaikoem,

Beste ouders,

Op dinsdag 23 mei 2023 vindt voor de eerste keer in de recente periode de Islamquiz en Korancompetitie plaats tussen de scholen van Stichting Noor. Het evenement vindt plaats in de Al Hambra school in Utrecht en wordt live uitgezonden voor ouders en leerlingen. Helaas kan er dit jaar geen publiek mee.

Tijdens de Islamquiz wordt onze school vertegenwoordigd door drie leerlingen uit leerjaar 6, 7 en 8. Voor de Korancompetitie gaan twee leerlingen mee uit leerjaar 4 t/m 8.

De voorrondes voor de Islamquiz hebben al plaatsgevonden. Hier zijn 3 winnaars uit voortgekomen. De voorrondes voor de Korancompetitie vinden deze week en volgende week plaats.

Zie bijlage voor de flyer met meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Ayyoub Ouali

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer