Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Deel nieuws

Assalamoe aleikoem beste ouders en verzorgers,

Woensdag 24 mei is het zover, de groepen 1, 2 en 3 gaan op schoolreisje naar het Speelpark Oud Valkeveen in Noord Holland!

De leerlingen worden op de gebruikelijke tijd op school verwacht. Wees a.u.b. op tijd! Wij vertrekken van beide locaties om 9:30. Voor Stedenwijk staat de bus geparkeerd tegenover de school “Drie Master”. Voor locatie Muziekwijk staan er 2 bussen geparkeerd bij school.

Rond 16:30 verwachten wij de kinderen weer op school. Mocht de aankomsttijd erg afwijken, dan houden wij u via Parro op de hoogte. De lunch bestaat uit friet en drinken. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind een tussendoortje en drinken meeneemt.

Een schoolreisje en snoep horen bij elkaar, toch willen wij dat graag beperken. Daarom mogen kinderen maandag 22 mei snoep of chips meenemen naar school. Daarvan worden zakjes gemaakt en woensdag uitgedeeld, zodat alle kinderen evenveel krijgen.

De kinderen mogen i.v.m. met verlies GEEN geld en GEEN telefoon meenemen. Wil u daar a.u.b. op letten!

De volgende dag donderdag 25 mei zijn de leerlingen uit de groepen 1, 2 en 3 om 10:00 welkom.

Wellicht is het handig om uw kind een extra setje kleding mee te geven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij de groepsleerkrachten.

Wij hopen op een gezellige en mooie dag!

Met vriendelijke groet,

Samira Chaaibi.

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer