Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Deel nieuws

Assalamoe aleikoem beste ouders en verzorgers,

Woensdag 24 mei is het zover, de groepen 1, 2 en 3 gaan op schoolreisje naar het Speelpark Oud Valkeveen in Noord Holland!

De leerlingen worden op de gebruikelijke tijd op school verwacht. Wees a.u.b. op tijd! Wij vertrekken van beide locaties om 9:30. Voor Stedenwijk staat de bus geparkeerd tegenover de school “Drie Master”. Voor locatie Muziekwijk staan er 2 bussen geparkeerd bij school.

Rond 16:30 verwachten wij de kinderen weer op school. Mocht de aankomsttijd erg afwijken, dan houden wij u via Parro op de hoogte. De lunch bestaat uit friet en drinken. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind een tussendoortje en drinken meeneemt.

Een schoolreisje en snoep horen bij elkaar, toch willen wij dat graag beperken. Daarom mogen kinderen maandag 22 mei snoep of chips meenemen naar school. Daarvan worden zakjes gemaakt en woensdag uitgedeeld, zodat alle kinderen evenveel krijgen.

De kinderen mogen i.v.m. met verlies GEEN geld en GEEN telefoon meenemen. Wil u daar a.u.b. op letten!

De volgende dag donderdag 25 mei zijn de leerlingen uit de groepen 1, 2 en 3 om 10:00 welkom.

Wellicht is het handig om uw kind een extra setje kleding mee te geven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij de groepsleerkrachten.

Wij hopen op een gezellige en mooie dag!

Met vriendelijke groet,

Samira Chaaibi.

Meer om te lezen

Start Eind-Cito’s

Assalaamu alaikum beste ouders, De Eind-Cito periode gaat aanstaande week van start. In de loop van de maand worden de volgende Cito’s afgenomen in shaa Allaah (met uitzondering van leerjaar

Lees meer

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer