Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Informatie schoolreis Oud Valkeveen

Deel nieuws

Assalamoe aleikoem beste ouders en verzorgers,

Woensdag 24 mei is het zover, de groepen 1, 2 en 3 gaan op schoolreisje naar het Speelpark Oud Valkeveen in Noord Holland!

De leerlingen worden op de gebruikelijke tijd op school verwacht. Wees a.u.b. op tijd! Wij vertrekken van beide locaties om 9:30. Voor Stedenwijk staat de bus geparkeerd tegenover de school “Drie Master”. Voor locatie Muziekwijk staan er 2 bussen geparkeerd bij school.

Rond 16:30 verwachten wij de kinderen weer op school. Mocht de aankomsttijd erg afwijken, dan houden wij u via Parro op de hoogte. De lunch bestaat uit friet en drinken. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind een tussendoortje en drinken meeneemt.

Een schoolreisje en snoep horen bij elkaar, toch willen wij dat graag beperken. Daarom mogen kinderen maandag 22 mei snoep of chips meenemen naar school. Daarvan worden zakjes gemaakt en woensdag uitgedeeld, zodat alle kinderen evenveel krijgen.

De kinderen mogen i.v.m. met verlies GEEN geld en GEEN telefoon meenemen. Wil u daar a.u.b. op letten!

De volgende dag donderdag 25 mei zijn de leerlingen uit de groepen 1, 2 en 3 om 10:00 welkom.

Wellicht is het handig om uw kind een extra setje kleding mee te geven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij de groepsleerkrachten.

Wij hopen op een gezellige en mooie dag!

Met vriendelijke groet,

Samira Chaaibi.

Meer om te lezen

Opzegging locatie Muziekwijk

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren

Lees meer

Wijziging aankomsttijd

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘ aleikoem Vanwege de planning van de busritten is er een kleine wijziging in het programma van het schoolreisje morgen. De onderbouw zal een half uur later

Lees meer