Gespreide begintijd door lage temperaturen deze week

Gespreide begintijd door lage temperaturen deze week

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

Wat was het fijn om alle kinderen weer te mogen ontvangen! De hele school kwam weer tot leven. En de kinderen wisten zich uitstekend te vermaken met de sneeuw op het schoolplein.

Vanochtend hebben we de begintijd verruimd tot half tien. Dat heeft geleid tot een rustig en ordentelijk begin van de schooldag.

De lage temperaturen voor deze week maken dat de sneeuw nog niet van de wegen verdwijnt. Om u in de gelegenheid te stellen om zonder haast, rustig en veilig naar school te komen, zullen we ook donderdag en vrijdag werken met de gespreide begintijd van 08.30 tot 09.30.

Tot morgen inchallah!

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Groepsdoorbroken werken leerjaar 8

Beste ouders, verzorgers, Assalamoe alaikoem, Kortheidshalve verwijs ik u naar de brief over het groepsdoorbroken werken die als bijlage gevoegd is. Met vriendelijke groet, Khalid Mouhmouh

Lees meer

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer