Eid al-Fitr

Deel nieuws

Beste ouders,
Salam aleikom,

Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning blijft ongewijzigd nu vaststaat dat de viering op woensdag zal plaatsvinden. We willen u daarom graag een gezegende afsluiting van de ramadan toewensen voor morgen, en een even zegenrijke Ied al Fitr voor de dag erna.

Donderdag starten we om 10.00 uur. Mocht dit voor u niet mogelijk zijn dan kunt u mij een bericht sturen. Uw kind wordt dan vanaf 08.30 uur opgevangen op school.

De schoolviering zal plaatsvinden op vrijdag 12 april. De leerkracht zal de leerlingen op het grote plein verzamelen waarna de opening om 08.30 uur zal starten. Uw kind mag zijn eigen brood/fruit en drinken meenemen voor het kwartiertje. Lekkernijen is niet nodig. Hier zullen wij voor zorgen.

We hopen u inchaAllah op donderdag om 10.00 uur weer te zien!

Met vriendelijke groet,
Het team van Al Iman

Meer om te lezen

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer

Schoolreisje

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem, Eindelijk kunnen we de mededeling doen dat de schoolreisjes doorgaan alhamdoelillah! Hier zijn de data per groep: Groep 1-2-3 gaan op 22 mei.Groep 4-5-6 gaan op

Lees meer