Eetverkoop morgen!

Eetverkoop morgen!

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem Beste ouder(s)/verzorger(s),

“Waarlijk, degenen die in liefdadigheid geven, mannen en vrouwen, en aan Allah een goede lening geven: het zal vele malen vermenigvuldigd worden en voor hen zal er een eerbare goede beloning zijn”.

Hierbij een herinnering aan de eetverkoop morgen vanaf 13.00 uur op de locatie Stedenwijk. De opbrengst zal geheel ten goede komen van ons Sadaqah project. U kunt uw aankopen contant afrekenen, maar ook via de link die u is gestuurd voor het Sadaqah project. Op die manier telt het mee bij de opbrengst van de groep van uw kind. Indien u van plan bent om hapjes te kopen, zou u dan ook bakjes willen meenemen? Bij voorbaat dank. Ook voor de kinderen zal er het een en ander aan lekkers zijn. Het is dus handig om hen (de oudere kinderen) daarvoor wat geld mee te geven.

Wilt u wat doneren voor de verkoop? Daar zouden wij erg blij mee zijn! Geen tijd om iets te maken? Geen probleem, ook zakjes snoep, popcorn of chips etc. zijn welkom! U kunt het eten wat u doneert om 8.30 uur op locatie Stedenwijk afgeven in de hal bij de keuken. Barakallahoe feekoum.

We vragen Allah de Verhevene om de intentie van eenieder die sadaqah geeft te zuiveren zodat het alleen omwille van Hem gegeven wordt en Hij hen zal belonen daarvoor. Ameen.

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqah-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer

Schoolreisje

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem, Eindelijk kunnen we de mededeling doen dat de schoolreisjes doorgaan alhamdoelillah! Hier zijn de data per groep: Groep 1-2-3 gaan op 22 mei.Groep 4-5-6 gaan op

Lees meer