Directievoering

Deel nieuws

In schooljaar 2016-2017 is Anton van der Wilt gestart als directeur van Al Ihsaan alwaar ik na tien schooljaren met een uitmuntend inspectierapport afscheid heb genomen. In drie schooljaren is de school in verval geraakt. Vrijwel alle leerkrachten hebben hun werkzaamheden op andere scholen voortgezet. In overleg met het bestuur neemt hij per 1 december a.s. officieel afscheid van onze stichting. Het bestuur heeft mij de afgelopen maand gevraagd om de directietaken over te nemen. Ik heb mij voor twee schooljaren gecommitteerd aan deze school. 

Mijn voornemen is om met Allahs steun en daarna de inzet van het team de kwaliteit op die school te herstellen. Ik zal deze functie combineren met de directievoering op Al Iman. Praktisch gezien zal ik anderhalve dag geheel afwezig zijn op Al Iman. Deze niet te benijden situatie is enkel mogelijk omdat het team van Al Iman een grote kwaliteitslag gemaakt heeft, getuige ook de meeste recente ontwikkelingen. Het team kenmerkt zich middels een hoog niveau van professionaliteit, gedeeld eigenaarschap en verantwoordelijkheidsbesef. Deze situatie doet mij denken aan hetgeen de inspectie heeft gezegd: ‘koester dit team’. Ook doet het mij nederig en dankbaar zijn dat verre doelen nooit alleen bereikt kunnen worden.

Langs deze weg wil ik het team van Al Iman nogmaals bedanken, en mezelf en u in herinnering brengen dat hun inzet en enthousiasme geen vanzelfsprekendheid is. Het team van Al Iman verdient een dikke pluim!

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer