Centrale eindtoets groep 8

Centrale eindtoets groep 8

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

Morgen en overmorgen wordt de centrale eindtoets in groep 8 afgenomen. De domeinen Taal en Rekenen staan de komende dagen centraal. Donderdag nemen we voor het eerst ook Wereldoriëntatie af. Deze toets is facultatief en zal op geen enkele wijze een rol spelen in het advies of het eindresultaat.

Toetsen zijn belangrijke meetmomenten op school. Een centrale eindtoets kan een leerling daarom best zenuwachtig maken. Druk uw kind op het hart dat dit niet nodig is. Met de wil van Allah in deze gezegende maand en daarna de getroffen voorbereidingen de afgelopen maanden (en jaren) komt het inchaAllah goed! We hebben er alle vertrouwen in! Langs deze weg wens ik uw kind, namens het team van Al Iman, veel rust, succes en hulp van Allah toe.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer