Aanwezigheid juffen

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Op 21 augustus 2021 heeft u bericht ontvangen over de omstandigheden rondom juf Nassira. In de tussentijd zijn wij hard op zoek gegaan naar een oplossing en hebben wij prettig kennis mogen maken met juf Vivian. Juf Vivian heeft de afgelopen periode fulltime gewerkt om kennis te maken met de leerlingen en de werkwijze bij ons op school. Wij zijn blij haar te mogen verwelkomen. Vanaf heden ziet de aanwezigheid er als volgt uit:

Maandag -> juf Feyza

Dinsdag -> juf Vivian

Woensdag -> juf Feyza

Donderdag -> juf Vivian

Vrijdag -> juf Vivian

In het vervolg kunt u zich richten tot de leerkracht die op die dag aanwezig is. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer