Aanwezigheid juffen

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoum,

Op 21 augustus 2021 heeft u bericht ontvangen over de omstandigheden rondom juf Nassira. In de tussentijd zijn wij hard op zoek gegaan naar een oplossing en hebben wij prettig kennis mogen maken met juf Vivian. Juf Vivian heeft de afgelopen periode fulltime gewerkt om kennis te maken met de leerlingen en de werkwijze bij ons op school. Wij zijn blij haar te mogen verwelkomen. Vanaf heden ziet de aanwezigheid er als volgt uit:

Maandag -> juf Feyza

Dinsdag -> juf Vivian

Woensdag -> juf Feyza

Donderdag -> juf Vivian

Vrijdag -> juf Vivian

In het vervolg kunt u zich richten tot de leerkracht die op die dag aanwezig is. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer