Vragenlijst (sociale) veiligheid

Vragenlijst (sociale) veiligheid

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Assalamoe alaikoem,

Onlangs hebben we een vragenlijst (sociale) veiligheid uitgezet. In de bijlage treft u de uitkomsten hiervan. We hebben een voldoende responspercentage wat maakt dat uitkomsten valide zijn. We zijn heel trots op het cijfer dat u ons heeft gegeven. U heeft de school een 8.2 gegeven. De veiligheid heeft u iets beter beoordeeld: 8.3. We zullen er veel aan doen om de veiligheid(sbeleving) nog positiever te beïnvloeden. Mocht u hiertoe suggesties hebben dan houden we ons uiteraard aanbevolen. Ons doel is namelijk, de veiligste school van Nederland. Het is gelukt om de fysiek veiligste school van Flevoland te worden. De gestelde ambitie is wat ons betreft haalbaar.

Met vriendelijke groet,

Samira Sbaa

Kwaliteitscoördinator Actief burgerschap & Schoolklimaat

vragenlijst (sociale)veiligheid (ouders) 2020-2021.pdf

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer