Uitnodiging VVE-Thuis

Uitnodiging VVE-Thuis

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school.

VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2. Bij elk thema dat de kinderen in de klas hebben, hoort een ouderbijeenkomst van VVE-Thuis. Deze bijeenkomst is altijd op dinsdagochtend (deze week uitgezonderd) en duurt anderhalf uur.
U krijgt tips hoe u thuis met het thema aan de slag kunt en daarnaast krijgt u knutselmatialen en prentenboeken mee. We bevelen deelname van harte aan!
Bent u benieuwd en wilt u vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? De eerste bijeenkomst van dit schooljaar gaat over het thema ‘Naar school” en is aankomende donderdag 7 september om 8.45 uur in de Toneelzaal.
U bent allen van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,
Saida Neumann

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer