Uitnodiging VVE-Thuis

Uitnodiging VVE-Thuis

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school.

VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2. Bij elk thema dat de kinderen in de klas hebben, hoort een ouderbijeenkomst van VVE-Thuis. Deze bijeenkomst is altijd op dinsdagochtend (deze week uitgezonderd) en duurt anderhalf uur.
U krijgt tips hoe u thuis met het thema aan de slag kunt en daarnaast krijgt u knutselmatialen en prentenboeken mee. We bevelen deelname van harte aan!
Bent u benieuwd en wilt u vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? De eerste bijeenkomst van dit schooljaar gaat over het thema ‘Naar school” en is aankomende donderdag 7 september om 8.45 uur in de Toneelzaal.
U bent allen van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,
Saida Neumann

Meer om te lezen

Eid al-Fitr

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vorige schooljaar hadden we in onze vakantieplanning opgenomen dat de leerlingen vrij zouden krijgen op zowel dinsdag als woensdag vanwege Ied al Fitr. Deze planning

Lees meer

Schoolmaaltijden project

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Onze school is toegelaten tot het Schoolmaaltijdenproject, alhamdoelillah. Met dit project worden ouders die daarvoor in aanmerking komen, financieel ondersteund zodat alle leerlingen goed gevoed op

Lees meer

Vrije dagen

Beste ouders,Salam aleikom, Bij deze wil ik u eraan herinneren dat uw kind vanaf vandaag t/m dinsdag 2 april vrij is vanwege Goede Vrijdag, 2e Paasdag en de geplande studiedag.

Lees meer