Uitnodiging VVE-Thuis

Uitnodiging VVE-Thuis

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem

Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school.

VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2. Bij elk thema dat de kinderen in de klas hebben, hoort een ouderbijeenkomst van VVE-Thuis. Deze bijeenkomst is altijd op dinsdagochtend (deze week uitgezonderd) en duurt anderhalf uur.
U krijgt tips hoe u thuis met het thema aan de slag kunt en daarnaast krijgt u knutselmatialen en prentenboeken mee. We bevelen deelname van harte aan!
Bent u benieuwd en wilt u vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? De eerste bijeenkomst van dit schooljaar gaat over het thema ‘Naar school” en is aankomende donderdag 7 september om 8.45 uur in de Toneelzaal.
U bent allen van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,
Saida Neumann

Meer om te lezen

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer