Staking…

Deel nieuws

De werkdruk in het onderwijs, gecombineerd met een groeiend leraren- en schoolleiderstekort, lijken in toenemende mate effect te hebben op de kerntaak van het onderwijs: het realiseren van goed onderwijs voor ieder kind. Op 5 juli hebben de bonden en werkgevers gezamenlijk een brief gestuurd voor een totale extra investering van 423,5 miljoen euro voor het begrotingsjaar 2020. Op maandag 21 oktober verliep het ultimatum van onderwijsbonden voor meer geld in het onderwijs, zonder enige toezegging. Daarom zal in de week van 4 t/m 8 november 2019 actie gevoerd worden. Op woensdag 6 november is er een landelijke stakingsdag waar ook onze school aan zal deelnemen. Om deze reden zijn alle leerlingen deze dag vrij. We hopen op uw begrip in dezen.

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer