Sadaqah eetverkoop Al Iman

Sadaqah eetverkoop Al Iman

Deel nieuws

Assalamoe alaikoem Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wij hopen dat dit bericht jullie in de beste staat van imaan en gezondheid bereikt.

Tussenstand donaties:

Precies 2 weken geleden ontving u een bericht over de start van deze bijzondere Sadaqah-project. We kijken terug op een geslaagde sponsorloop en gebruik van de donatielink. Welke tot veel donaties hebben geleid. Momenteel hebben we als school maar liefst €12.954,- opgehaald. Allahouma bareek! Moge Allah uw vrijgevigheid een sebab laten zijn voor een plekje in het paradijs waar u herenigd zal worden met al uw geliefden. Ameen.

Locatie en datum eetverkoop:

Op woensdag 19 april organiseert Al Iman op locatie Stedenwijk en locatie Muziekwijk een eetverkoop ten bate van het Sadaqah-project. Graag willen wij u vragen om (eventueel met uw kinderen samen) diverse hapjes en/of snacks te doneren, zoals:

  • Rijst
  • (Ongebakken) Loempia’s
  • (Turkse) Pizza’s
  • enzovoorts.

Voor de kinderen:

  • Zakjes chips
  • Zakjes popcorn
  • Zoetigheid
  • enzovoorts.

Datum en tijdstip:

Muziekwijk: Woensdag 19 april 2023, start 12:45

Stedenwijk: Woensdag 19 april 2023, start 13:00

Hapjes

Bij het brengen van uw kinderen om 8:30 kunt u uw hapjes doneren en om bovenstaande genoemde starttijden bent u van harte welkom om hapjes te kopen. Indien u van plan bent om hapjes te kopen, zou u dan ook bakjes willen meenemen om de hapjes in te doen? Bij voorbaat dank.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw aankopen contant afrekenen, maar ook via de donatielink die u is gestuurd voor het Sadaqah-project. Op die manier telt het mee bij de opbrengst van de groep van uw kind. Ook voor de kinderen zal er het een en ander aan lekkers zijn. Het is dus handig om hen (de oudere kinderen) daarvoor wat geld mee te geven. Al het ingezamelde geld gaat naar stichting Rizq voor de Qur’aanschool in Uganda in shaa Allaah.

Wij hopen op een mooie dag en opbrengst voor het Sadaqah-project. Alvast bedankt voor uw medewerking, Barakallahoe feekoum.

Met vriendelijke groet,

Het Sadaqah-project team van Al Iman

Meer om te lezen

Wenskaart voorjaarsvakantie

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Als bijlage doe ik u de wenskaart voor de voorjaarsvakantie toekomen.Ter herinnering stuur ik u ook het overzicht met de vakantie- en studiedagen. Tot dinsdag 27 februari

Lees meer

Poëzie op posters

Beste ouders, Collage Almere bestaat 10 jaar, zij verzorgen lessen over kunst en cultuur op de scholen in Almere. Om het 10 jarig bestaan te vieren, deden 1.000 leerlingen, uit

Lees meer

Dag van de Directeur

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Vandaag is het de ‘Dag van de directeur’. Wij hebben onze zeer gewaardeerde directeur in het zonnetje gezet. Moge Allah zijn inzet voor de leerlingen en de

Lees meer