Opzegging locatie Muziekwijk

Opzegging locatie Muziekwijk

Deel nieuws

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s),

Ik bericht u bij dezen met een belangrijke update met betrekking tot onze schoollocatie in Muziekwijk. Zoals u weet, hebben we het afgelopen jaar kunnen profiteren van extra ruimte door het gebruik van vier lokalen in de school aldaar. Een aantal maanden geleden heeft het bestuur een opzegging verstuurd. Het gebouw voldeed niet aan onze wensen. Zo hebben de leerlingen nauwelijks fatsoenlijk kunnen gymmen, is het schoolplein, dat valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente, nog steeds sober ingericht, is de facilitering ondermaats en werkt de gemeente niet mee aan het vergroten van de veiligheid. Het gebouw biedt weinig perspectief voor de toekomst. Ook is het organisatorisch gezien niet aantrekkelijk omdat het team langzaam maar zeker uit elkaar kan groeien. Helaas moet ik u meedelen dat we komend schooljaar geen gebruik meer kunnen maken van deze locatie.

Ik wil u tevens informeren over de stappen die genomen kunnen worden om een oplossing te vinden voor deze situatie. De gemeente heeft ons drie opties geboden:

1. Overleg met de ASG en/of een ander schoolbestuur. Dit kan een potentiële oplossing bieden en ons helpen bij het vinden van alternatieve ruimte.

2. Onderzoek binnen ons eigen gebouw.

Onze voorkeur gaat vooralsnog uit naar optie 2. Concreet zal dit inhouden dat we een aantal ruimtes anders moeten inrichten. Een tweede mogelijkheid, en daar is toestemming van de gemeente voor nodig, is dat we een lokaalcontainer tijdelijk op het schoolplein plaatsen.

Ik begrijp dat dit nieuws voor velen van jullie moeilijk kan zijn, omdat er veel persoonlijke inzet en betrokkenheid is geweest bij de locatie in Muziekwijk. Tegelijkertijd kan een deel van u het wellicht als een kans zien om terug te keren naar onze oorspronkelijke school. We moeten nu samenwerken en ons richten op het vinden van een passende oplossing die het beste is voor onze leerlingen.

Ik wil u bedanken voor uw begrip en geduld. Ik zal u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en we blijven ons inzetten om de best mogelijke onderwijsomgeving voor onze leerlingen te waarborgen. Als u vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om mij hierover te berichten.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Start Eind-Cito’s

Assalaamu alaikum beste ouders, De Eind-Cito periode gaat aanstaande week van start. In de loop van de maand worden de volgende Cito’s afgenomen in shaa Allaah (met uitzondering van leerjaar

Lees meer

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer