Morgen is de school gesloten in verband met de weersomstandigheden

Morgen is de school gesloten in verband met de weersomstandigheden

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

In onze provincie is het op grote schaal nog steeds glad door de eerder gevallen sneeuw. Ook komen op veel plaatsen nog sneeuwduinen voor. Deze hopen sneeuw maken het extra gevaarlijk op de weg.

Een noemenswaardig aantal collega’s woont buiten Almere (Stad). Veel leerlingen worden bovendien met de auto gebracht. Omdat we niet kunnen instaan voor de gevolgen van dit winterse weer, blijft ook morgen de school gesloten. De onlinelessen worden voortgezet.

Ik kan me voorstellen dat u het, net als ondergetekende, graag anders had gezien. Desalniettemin hoop ik op uw begrip te mogen rekenen. Ik hoop u morgen nader te kunnen berichten over woensdag en verder.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Start Eind-Cito’s

Assalaamu alaikum beste ouders, De Eind-Cito periode gaat aanstaande week van start. In de loop van de maand worden de volgende Cito’s afgenomen in shaa Allaah (met uitzondering van leerjaar

Lees meer

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer