Morgen is de school gesloten in verband met de weersomstandigheden

Morgen is de school gesloten in verband met de weersomstandigheden

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

In onze provincie is het op grote schaal nog steeds glad door de eerder gevallen sneeuw. Ook komen op veel plaatsen nog sneeuwduinen voor. Deze hopen sneeuw maken het extra gevaarlijk op de weg.

Een noemenswaardig aantal collega’s woont buiten Almere (Stad). Veel leerlingen worden bovendien met de auto gebracht. Omdat we niet kunnen instaan voor de gevolgen van dit winterse weer, blijft ook morgen de school gesloten. De onlinelessen worden voortgezet.

Ik kan me voorstellen dat u het, net als ondergetekende, graag anders had gezien. Desalniettemin hoop ik op uw begrip te mogen rekenen. Ik hoop u morgen nader te kunnen berichten over woensdag en verder.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer