Inloopspreekuur Godsdienst

Inloopspreekuur Godsdienst

Deel nieuws

Vanaf vandaag, dinsdag 29 oktober 2019, is er op elke dinsdag een inloopspreekuur voor leerlingen van de bovenbouw. Dit inloopspreekuur wordt georganiseerd door de godsdienstleerkrachten en is bestemd voor vraagstukken m.b.t. de identiteit. Leerlingen die een bepaalde onderwerp nader toegelicht willen hebben, die een praktisch vraagstuk hebben, die een luisterend oor willen hebben, of die een verdiepingsopdracht willen maken kunnen dan bij de godsdienstleerkracht terecht tijdens het inloopspreekuur. Het is ook de bedoeling dat oud-leerlingen van Al Iman tijdens dit spreekuur om advies kunnen vragen of een vraagstuk kunnen bespreken.

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer