Fijne vakantie!

Deel nieuws

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s),

De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Nadat we de kinderen na een lange zomervakantie weer hebben mogen ontvangen, zijn het zeer leerzame en inspirerende weken geweest. De kinderen hebben weer mogen wennen aan school, de groep en leerkracht. Maar vooral ook wennen aan elkaar.

Het was een bewogen start van het nieuwe schooljaar. Met name bewogen en spannend was de opening van een nieuwe vestiging waar wij twee kleutergroepen en de groepen 3A en 3B mochten huisvesten. Het was even wennen. Een nieuw gebouw en omgeving. Alhamdolillah, met dank aan Allah de verhevene in eerste plaats en daarna dank aan de leerkrachten, u de ouders en zeker ook de leerlingen, hebben we daar in Muziekwijk ons plekje gevonden. Er is al veel ter plaatse gebeurd, maar het is nog niet klaar. We zijn constant met de gemeente bezig om ook van Locatie Muziekwijk een leuke en veilige school te maken. Vandaag zijn de werkzaamheden aan het schoolplein gestart en deze zullen in het weekend en in de herfstvakantie doorgaan. Het plein wordt rechtgetrokken en er zal hier en daar worden ingericht.

Ook op locatie Stedenwijk zitten we niet stil. We hebben enkele oude beamerschermen vervangen met de nieuwste digiborden voor optimaal gebruik van digitale toepassingen welke vandaag de dag nodig zijn voor het lesgeven. Zo zijn nu bijna alle lokalen voorzien van digiborden.

Voor nu wensen wij u een fijne vakantie en vragen wij Allah de verhevene u veilig en gezond te houden. We zien de kinderen graag weer vanaf dinsdag 25 oktober op school. Maandag 24 oktober hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij.

Met vriendelijke groet,

Nadir Kaddouri

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer