De organisatie rondom de leerlingenraad

De organisatie rondom de leerlingenraad

Deel nieuws

Beste ouders/verzorgers,
Assalamoe alaikoum,
 
De organisatie rondom de leerlingenraad is van start gegaan.
 
Vorige week vrijdag heeft de huidige leerlingenraad de groepen 6 geïnformeerd over wat de leerlingenraad precies doet en wat de procedure is om erin te komen. De afgelopen dagen hebben de leerlingen van de groepen 6 campagne gevoerd in de groep. In beide groepen zijn twee kandidaten geselecteerd die kans maken om in de leerlingenraad te komen. Deze leerlingen zullen volgende week, schoolbreed, campagne voeren.
 
Vrijdag 12 november staan de verkiezingen gepland. De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 zullen stemmen op één kandidaat per groep.
 
De kandidaten zijn:
Groep 6a
– Musharaf
– Imran
 
Groep 6b
– Zulal
– Ayoub
 
Wij feliciteren deze leerlingen en wensen ze heel veel succes met de schoolbrede campagnes en verkiezingen.
 
Wist u dat wij ook actief zijn op sociale media? Volg ons om op de hoogte te blijven van alle activiteiten! Facebook: https://www.facebook.com/basisschoolaliman/ Instagram: @basisschoolaliman.
 
Met vriendelijke groet,
Samira Sbaa
Kwaliteitscoördinator Actief burgerschap & Schoolklimaat
 

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer