Aanmelding nieuwe kinderen in het nieuwe schooljaar

Aanmelding nieuwe kinderen in het nieuwe schooljaar

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers, assalamoe aleikoem

Het einde van het schooljaar nadert en wij zijn alweer druk bezig met de organisatie van het volgende schooljaar. De belangstelling voor onze school is groot alhamdoelillah, wat resulteert in een groot aantal aanmeldingen voor groep 1. Op dit moment zijn er al meer kinderen aangemeld dan wij kunnen plaatsen. We proberen om broertjes en zusjes van de huidige leerlingen voorrang te geven, maar dan moeten ze wel tijdig zijn aangemeld. Als u een peuter heeft die in het schooljaar 2021-2022 4 jaar wordt in shaa Allah en u wilt hem of haar op onze school geplaatst hebben, wilt u dan uiterlijk deze week het aanmeldformulier invullen? U vindt het digitale formulier onderaan de pagina van onze website: https://www.noorscholen.nl/aliman/ouders/ Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann Coördinator

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Meer om te lezen

Activiteiten in de zomervakantie

Assalaamoe alaikom Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog op de valreep willen wij een aantal (sport)activiteiten met u delen welke plaatsvinden in de zomervakantie. Voor sommige activiteiten dient u zich aan te melden.

Lees meer

Gunst, led al Adha en dank

Beste ouders, Assalamoe alaikoem, Gunst Om niet direct met de deur in huis te vallen, introduceer ik dit bericht met een mooie hadieth: “Waak over (de voorschriften van) Allah en

Lees meer