Taallessen

Deel nieuws

Beste ouders/ verzorgers,

assalamoe aleikoem

Als de coronamaatregelen het toelaten, beginnen we binnenkort met de pilotcursus ‘Jij en je kind’ op onze school.

Dit is geen gewone taalcursus, maar speciaal bedoeld voor ouders die meer bij de schoolontwikkeling van hun kind betrokken willen zijn en daar nu de taal nog niet voldoende voor beheersen. De cursus draait dus vooral om woordenschat en situaties die te maken hebben met school. Daarnaast is er aandacht voor het Nederlandse schoolsysteem en gewoonten wat betreft opvoeding en onderwijs.

Het is bedoeld voor ouders die

  • de Nederlandse taal beheersen op een basisniveau (A1)
  • een kind hebben in groep 3 t/m 8
  • graag een oudergesprek willen voeren, Parro-berichten willen begrijpen, hun kind met huiswerk willen helpen, hun kind willen voorlezen, etc.

De lessen worden 1x per week in school gegeven, onder schooltijd en duren 1,5 uur. U kunt zich vrijblijvend opgeven bij mij, via een Parrobericht of mondeling. Ook als u geïnteresseerd bent om als vrijwilliger aan het project deel te nemen en na een training taallessen zou willen verzorgen aan een groepje ouders, bent u van harte uitgenodigt om u aan te melden.

Met vriendelijke groeten,

Saida Neumann

Flyer_NL.pdf

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer